Gymfit
Gymfit

Groepslessen

BBB - maandag 20u - OC St.-Joris-Weert
De klassieker van de workouts is de BBB (borst, billen, buik). Tijdens deze cardio- en krachttraining wordt vooral de focus gelegd op deze 3 zones. Er wordt voornamelijk met lichaamsgewicht gewerkt als ook met kleine gewichtjes. Indien je graag je lichaam wat wenst te verstevigen is dit zeker jouw les om te volgen.


CORE POWER - donderdag 19u - GBS De Letterberg - Oud-Heverlee
Tijdens deze training ligt de focus echt op de rompspieren, vaak ook de “core” genoemd. Dus vanuit de binnenste buikspieren gaan we de juiste balans aan onze romp bieden.Een sterke "core" is niet alleen belangrijk voor het beoefenen van elke sport maar heeft ook tal van voordelen in je dagelijkse leven. We benadrukken ook een juiste houding en sterken ook onderrug, bovenrug en bovenste (meer oppervlakkige) buikspieren aan. 


OUTDOOR BOOTCAMP - donderdag 19u30 - Proxy Delhaize - St.-Joris-Weert
Een stevige workout voor je hele lichaam in openlucht. Daag jezelf constant uit...we werken aan kracht, snelheid en ook conditie.


FUNCTIONAL TRAINING - zondag 10u&11u - Voetbalveld St.-Joris-Weert (outdoor) of Basisschool St.-Joris- Weert (indoor) 
De groepslessen ‘Functional Training’ bestaan uit een combinatie van kracht, coördinatie, snelheid en uithouding waarbij we ook de FUN factor niet uit het oog verliezen. Alle oefeningen zijn aanpasbaar aan ieders niveau. De 7 functionele basis bewegingen komen aan bod en je gaat aan de slag met tal van materialen (kettlebells, suspensoir trainer, fitballen, ...) 


PRIJZEN
- losse beurt: €11
- beurtenkaarten reeks BBB & CORE PROGRESS (4 trainingen): €40

---> 5 beurtenkaart: €45
---> 10 beurtenkaart: €90


Wie reeds beurtenkaarten heeft kan hiermee ook aan alle andere lessen deelnemen! Wel op voorhand even reserveren (mail, sms,...)
Vooraleer je naar de training komt, vul je zelf de datum in op het kaartje en dit toon je aan de trainer!
De beurtenkaarten staan op naam, maar als je graag eens een familielid, vriend(in) wil meebrengen die op jouw kaart traint kan dit zeker. Laat dit wel steeds vooraf weten om de aanwezigheidslijst in orde te houden.